Witte wijnen
per pagina

Een frisse, witte blend van chardonnay en viognier met perzik, appel en citrus fruit. Deze wijn heeft een zachte afdronk.

€ 6.25

Licht bleek geel. Levendige aroma van groene vijgen, in combinatie met tonen van grapefruit, vuursteen en afgerond met wat zoet tropisch fruit en citroensnoepjes. In de smaak vooral nuances van citroengras en ananas, in een -van begin tot eind- tintelfrisse zetting.

€ 13.75

De wijn heeft een lichte en heldere strogele kleur. In het glas reflecteert de wijn als helder kristal. De geur is complex en wordt gedomineerd door nectarine en perzik aangevuld met mooi geïntegreerde aroma's van peer, appelbloesem en vanille. De wijn zorgt voor een vol en filmend mondgevoel, de smaak is elegant en romig met een lange afdronk.

€ 9.95

Een fris fruitige Qualitätswein met de kenmerkende charme van de Rheinhessen.

€ 4.75
Uitverkocht

Een wijn met een gouden kleur en een neus van heerlijk rijp fruit. Mooie balans tussen frisheid en aangenaam zoet.

€ 4.85
Uitverkocht
Uitverkocht

De chenin blanc druiven zijn afkomstig uit wijngaarden gelegen op de glooiende hellingen aan de oevers van Breede Rivier. De rijke en vruchtbare alluviale ondergrond hier zorgt voor de perfecte groeicondities voor de chenin blanc.

€ 7.25

Bleekgeel van kleur met een gouden weerschijn. Zuivere, verfijnde geur; nuances van exotisch fruit, bloesem, wit fruit en een klein vleugje steenfruit.

€ 6.80

houten 1 vaks wijnkist met schuifdeksel

€ 3.89

Deze witte wijn is fonkelend lichtgeel van kleur. Hij heeft een zuivere geur van de druif met een mooi evenwicht tussen de fruitexpressie en frisheid.

€ 7.85

De Verdejo-druif, die zoveel furore maakt in Rueda, blijkt zich ook prima thuis te voelen op het wijngoed van Condesa de Leganza. Lichtgeel met duidelijk groene reflecties.

€ 5.65

Deze chardonnay, met subtiele houttonen, heeft een lichte strogele kleur.

€ 7.25

Een echte, licht zoete, allemansvriend die past bij elke gelegenheid.

€ 6.70
Toont 1 - 12 van de 13 items