Wijnhuis J Forster Weinkellerei

Het wijnhuis selecteert, jaar in, jaar uit, met grote zorgvuldigheid een aantal smakelijke, veelgevraagde Duitse witte wijnen. Het afvullen ervan is sinds jaar en dag toevertrouwd aan het in 1924 opgerichte gerenommeerde wijnhuis Peter Mertes KG te Bernkastel-Kues.

"Elke wijn ontwikkelt zijn eigen karakter, ondersteund door het werk van de wijnmaker"

Dit is de filosofie van ons familiewijnhuis Weinkellerei Forster.
Met veel liefde voor natuur en wijn persen wij karakteristieke, meerlaagse wijnen uit het Weinviertel. Grüner Veltliner, Welschriesling, Pinot Blanc en Blauer Zweigelt groeien op ongeveer 9 hectare wijngaarden. Naast deze hoofdsoorten persen we ook Cuveés, die overtuigen door hun individuele smaak. Een belangrijk en zeer interessant gebied voor ons zijn de werkprocessen in de wijnmakerij, te beginnen met de druivenovername via fermentatie tot de uiteindelijke wijn. Want hier moeten we erin slagen de in de wijngaard geteelde kwaliteit zo te gebruiken dat deze in onze wijnen wordt geperfectioneerd. 


Wij vinden het belangrijk dat onze wijnen zowel een aantrekkelijk bouquet hebben als een aangename volheid, zoals we dat van zeer goede wijnen verwachten.

Een fris fruitige Qualitätswein met de kenmerkende charme van de Rheinhessen.

€ 4.75
Uitverkocht

Een wijn met een gouden kleur en een neus van heerlijk rijp fruit. Mooie balans tussen frisheid en aangenaam zoet.

€ 4.85
Uitverkocht
Uitverkocht
Toont 1 - 2 van de 2 items