Wat is een lekker wijntje? Dat is natuurlijk heel persoonlijk, maar je komt er vooral achter door te proeven!
Wij organiseren graag die proeverij voor jou, thuis of op locatie alles is mogelijk.Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:


De druif:
Er zijn vele factoren die het karakter van een wijn beïnvloeden. Elke factor speelt hierin een unieke rol. De belangrijkste factor is wel het druiven ras, deze beïnvloedt in hoge mate het karakter van een wijn. Proef verschillende wijnen van dezelfde druivensoort enontdek de verschillen.

Het land:
Maak een reis door 1 land. Ontdek de verschillende wijnplekken, de belangrijkste wijngebieden wat het doet met de smaak. Je proeft verschillende soorten wijn uit 1 land.

Een rondreis:
Proef de wijnen uit verschillende landen. Overal ter wereld wordt wijngeproduceerd. Zoals elk land zijn eigen cultuur heeft, heeft ook ieder land zijn eigen manier en klimaat die een specifieke smaak meegeven aan een wijn. De wijnwereld staat nooit stil.Telkens verschijnen er wel ergens in de wereld verrassend lekkere, nieuwe wijnen. Proef de wijnen van de wereld!

Tijdens de proeverij nemen we jullie mee op reis om te ruiken, te kijken en vooral te proeven. Graag vertellen we jullie over het land, de wijngaard en de druif. Ook verzorgen we bij ieder wijntje een bijbehorend borrelhapje. Omdat iedereen een unieke smaak heeft is het leuk om het met elkaar te delen wat je proeft en wat je van de wijn vindt. Prijzen in overleg met elkaar, maar vanaf €15,- per persoon is er al veel mogelijk!